Κάντε μας Like στο Facebook

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

13χρονος ντυμένος Two-Face αυτοπυροβολείται σε σχολείο


Η αστυνομική διεύθυνση της Οκλαχόμα έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την αυτοκτονία σε σχολείο της περιοχής...όπου ένας 13χρονος αυτοπυροβολήθηκε το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης (26 Σεπτεμβρίου). 

Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι το αγόρι είχε ντυθεί Two Face στα πλαίσια γιορτής του σχολείου για "την ημέρα των υπερηρώων".

Το αγόρι, που ονομάζεται Cade Poulos, υπήρξε καλός μαθητής χωρίς ιστορικό διαταραχών συμπεριφοράς. Αυτοπυροβολήθηκε σε διάδρομο του σχολείου πριν την έναρξη του μαθήματος με όπλο που κουβάλησε ο ίδιος στο σχολείο. Οι καθηγητές έτρεξαν άμεσα να τον βοηθήσουν πριν την παροχή εξειδικευμένης ιατρικής βοήθειας. Όμως ήταν ήδη αργά καθώς ο νεαρός μαθητής ήταν νεκρός. Δεν απειλήθηκε η ζωή κανενός άλλου στο χώρο ούτε υπήρξε κάποιος άλλος τραυματισμός.

Μετά το σοκαριστικό συμβάν όλοι οι μαθητές του σχολείου μεταφέρθηκαν σε ένα κοντινό εμπορικό κέντρο και μετά ακολούθησε συνέντευξη τύπου. Η επιστάτης του σχολείου ανέφερε ότι δεν υπάρχει ιστορικό αντίστοιχων γεγονότων ενώ άφησε να εννοηθεί ότι ο μικρός Cade υπήρξε θύμα σχολικού εκφοβισμού. 

Αρκετοι μαθητές επίσης πρόσθεσαν ότι ο εκφοβισμός ήταν μέρος της ζωής του. 

Όταν διέρρευσε η πληροφορία ότι ο μικρός αυτόχειρας ήταν ντυμένος ως χαρακτήρας εχθρού του Μπάτμαν δεν έλλειψαν τα σχόλια κάποιων που συνέδεσαν το γεγονός με την προηγηθείσα σφαγή στο Κολοράντο όπου ένας εκτελεστής σκότωσε 12 άτομα σε προβολή της ταινίας "Ο σκοτεινός ιππότης:η επιστροφή" λέγοντας στην αστυνομία πως είναι ο Τζόκερ.


worstpreviews.com