Κάντε μας Like στο Facebook

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Σάμος: Αστυνομικός-πατέρας πλάκωσε στα χαστούκια καταληψία και την διευθύντρια του σχολείου!


Σκηνές απείρου κάλλους το πρωί σε Γυμνάσιο του νησιού


Την ώρα που οι μαθητές συνεδρίαζαν για το αν θα συνεχίσουν την κατάληψη, μπήκε ένας πατέρας σε έξαλλη κατάσταση
Μεγάλη ένταση επικρατεί στην μαθητική κοινότητα από νωρίς το πρωί, αφού ένα επεισόδιο που σημειώθηκε στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Σάμου προκαλεί μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που ήδη υπάρχουν με το γνωστό θέμα των μετακινήσεων των μαθητών!

Σύμφωνα με τη ''Σαμιακή Γνώμη'' σημειώθηκε σοβαρότατο επεισόδιο μεταξύ ενός γονέα που μάλιστα είναι αστυνομικός και ενός μαθητή, αλλά και της διευθύντριας του σχολείου.Συγκεκριμένα γύρω στις 08.00 το πρωί γονείς και μαθητές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο και διαπραγματευόντουσαν, αν θα συνεχιστεί η κατάληψη του σχολείου, αφού υπήρχε διαφωνία σχετικά με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποίησαν οι γονείς την περασμένη Παρασκευή.

Κάποιοι ανέφεραν ότι η απόφαση έλεγε πως έπρεπε να προωρήσουν σε κατάληψη και άλλοι όχι.Την ώρα που γίνονταν οι ''διαπραγματεύσεις'' ένας νεαρός μαθητής δέχτηκε παροτρύνσεις από τους συμμαθητές του να συνδράμει μαζί τους στην κατάληψη.

Εντελώς ξαφνικά όμως ένας πατέρας σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε σε μια ομάδα μαθητών και άρχισε να χαστουκίζει έναν από αυτούς! Στο επεισόδειο ενεπλάκη και η διευθύντρια του σχολείου όπου μπήκε στη μέση για να προστατέψει το παιδί με αποτέλεσμα να δεχτεί πολλά χτυπήματα και αυτή από τον αστυνομικό-πατέρα.

Τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων ο αστυνομικός έφυγε από το σημείο ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου αφού είχε χτυπηθεί στην γνάθο! Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες προανακρίσεις με αυτεπάγγελτη παρέμβαση της αστυνομίας ενώ οι γονείς του παιδιού και άλλοι γονείς μεταβαίνουν αυτή την ώρα στον Εισαγγελέα της Σάμου προκειμένουν να του αναφέρουν το γεγονός, ζητώντας την δίωξη του δράστη.

Ο ίδιος ο αστυνομικός αναφέρει πως αντέδρασε έτσι διότι κάποια παιδιά προσπάθησαν με την βία να πάρουν τον γιό του στην κατάληψη.


www.newsit.gr