Κάντε μας Like στο Facebook

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Επεισόδια και δακρυγόνα έξω από το Εθνικής Άμυνας (Video)


Συμπλοκές ανάμεσα στους εργαζομένους και άντρες των ΜΑΤ, αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τραυματία, ενώ τα ΜΑΤ έκαναν και χρήση δακρυγόνων στην προσπάθεια να απομακρύνουν τους διαδηλωτές.Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το υπουργείο, σήκωσαν τα ρολά και κατάφεραν να μπουν μέσα. Έχουν φτάσει μέχρι την είσοδο του Γενικού Επιτελείου.«Φτάνει πια η κοροϊδία!» φώναζαν οργισμένοι οι περίπου 450 εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.Ταρακούνησαν τα ρολά στην είσοδο του Πενταγώνου και χωρίς να βρουν κανένα εμπόδιο, τα σήκωσαν και εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Αμυνας.Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες, ζητούν να συναντηθούν με τον υπουργό, Πάνο Παναγιωτόπουλο, προκειμένου να ενημερωθούν για το τι πρόκειται να γίνει με τα δεδουλευμένα τους. Ωστόσο ο υπουργός βρίσκεται σε γιορτή στο θωρηκτό Αβέρωφ.
Οι διαμαρτυρόμενοι παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από την είσοδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στις σκάλες και τον προαύλιο χώρο ενώ έχουν στήσει ένα πανό και πραγματοποιούν κατάληψη στη σκάλα του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
Ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, κ. Κωσταράκος, προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, μιλώντας με μία ντουντούκα στους αγανακτισμένους.
Στο σημείο έχουν φθάσει κάποιες δυνάμεις των ΜΑΤ, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για να απομακρυνθούν οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Δείτε τα σχετικά βίντεο:thegreekz.com