Κάντε μας Like στο Facebook

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Στο αεροπλάνο βρίσκουν ταίρι οι ελληνίδεςΣχεδόν οι μισοί Έλληνες έχουν ταξιδέψει με το αεροπλάνο για να συναντήσουν το αγαπημένο...
τους πρόσωπο, ενώ το 40% έχει πετάξει μέσα στην Ευρώπη για τον ίδιο λόγο!

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το ηλεκτρονικό τουριστικό γραφείο Travelplanet24.com, ανάμεσα σε 23.781 ερωτηθέντες, το 44% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν κάνει κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια εντός Ελλάδος για το ταίρι τους, ενώ ακόμη ένα μεγάλο ποσοστό της τάξεως του 40% εντός Ευρώπης.

Η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες έχουν κάνει τις περισσότερες «θυσίες» για τους άντρες, αφού συμμετείχαν στην έρευνα με το δυναμικό ποσοστό του 66% και απάντησαν σε αυτή με σκοπό να κερδίσουν ένα 3ήμερο ταξίδι με το ταίρι τους στο Παρίσι. Οι Ελληνίδες όμως από ότι φαίνεται, ξέρουν και να «φιλτράρουν» κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, αφού 1στις 5 περίπου είχε κάποια ερωτική γνωριμία κατά τη διάρκεια της πτήσης της, η οποία δυστυχώς δεν διήρκησε πάνω από 1 μήνα. Ο έρωτας, όπως φαίνεται και από την έρευνα, έχει μικρή διάρκεια αφού μόνο ένα 8% (519 άτομα) κράτησε τη σχέση για σχεδόν ένα χρόνο.

Τέλος, μοναδικός και απόλυτος προορισμός του έρωτα παραμένει αποκλειστικά το Παρίσι, αφού πάνω από το 70%, δηλαδή 3 στους 4, επέλεξαν αυτόν ως το πιο ιδανικό προορισμό για να ταξιδέψουν με το ταίρι τους. Η ρομαντική Βενετία ήρθε δεύτερη στη προτίμηση των Ελλήνων με ποσοστό 10% ενώ το υπόλοιπο 20% διάσπαρτα επιλέγει Ρώμη, Φλωρεντία, Πράγα, Βουδαπέστη και Βιέννη.

news.gr