Κάντε μας Like στο Facebook

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

One More Time, το καλύτερο χορευτικό κομμάτι όλων των εποχών!!!


Πριν από λίγους μήνες, το Mixmag πραγματοποιήσε ένα διαγωνισμό για να ψηφιστεί το καλύτερο χορευτικό κομμάτι όλων των εποχών.
Δημιούργησαν ένα κατάλογο με πάνω από 200 τραγούδια και ενθάρρυναν τους ανθρώπους να ψηφίσουν το αγαπημένο τους. 


Δεκάδες χιλιάδες ψήφους αργότερα και τα αποτελέσματα είναι γεγονός!! Το Mixmag συνέταξε μια λίστα με τα top 50 τραγούδια τα οποία μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα τους


Το One More Time των Daft Punk κατέλαβε την πρώτη θέση, με δεύτερο το Adagio For Strings του Tiesto, ενώ στη τρίτη θέση ακολουθούν οι διαχρονικοί Prodigy με το Smack my Bitch Up!!! 

Να σημειώσουμε οτι στην έκτη θέση ψηφίστηκε το Sounds Better With You από τους Stardust (Ένα μουσικό έργο που περιλαμβάνεται ο Thomas Bangalter). 

Όσον αφορά τους νικητές του διαγωνισμού, Daft Punk, να αναφέρουμε οτι έχουν κατακτήσει τις καρδιές των λάτρεις του συγκεκριμένου μουσικού είδους σε όλο τον κόσμο και δεν είναι υπερβολή αν πούμε οτι κανένας καλλιτέχνης δεν αξίζει περισσότερο τη συγκεκριμένη τιμή από το συγκεκριμένο Γαλλικό ντουέτο. οι οποίοι έχουν εμπνεύσει μια ολόκληρη γενιά.!! 

Το συγκεκριμένο δίδυμο, επίσης, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό "Greatest Dance Act" του Mixmag, ακριβώς πριν από ένα χρόνο.