Κάντε μας Like στο Facebook

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Η προετοιμασία της Επίλεκτης Ελληνικής Ομάδας Minifootball ξεκίνησε!


Έναρξη προετοιμασίας χθες για την Επίλεκτη Ελληνική Ομάδα Minifootball με τους παίχτες να συγκεντρώνονται στον Άγιο Κοσμά και να έχουν την πρώτη τους γνωριμία με το Τεχνικό Επιτελείο.
 

Ο Τάκης Γκώνιας ήταν εκείνος που πήρε πρώτος το λόγο και τόνισε πόσο σημαντικό είναι να εκπροσωπούν την Ελλάδα, μέσα από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ξεκαθάρισε πως θέμα άγχους δεν τίθεται καθώς κανείς ...δεν έχει απαίτηση το Κύπελλο! 

Φυσικά μία καλή πορεία θα φέρει πολλά χαμόγελα, ιδιαίτερα με δεδομένο ότι το miniEURO διεξάγεται στη χώρα μας, αλλά για την ώρα προέχει το δέσιμο της ομάδας που αποτελείται από παίχτες υψηλότατης ποιότητας από όλη την Ελλάδα αλλά είναι δεδομένο ότι χρειάζονται χρόνο. 

Και το χρόνο αυτόν θα τον έχουν. Ο Αποστόλης Γκαϊφίλιας όπως και ο βοηθός του Άγγελος Εμμανουηλίδης τόνισαν στο ίδιο μήκος κύματος τη σημασία της έννοιας «οικογένεια» και «παρέα» ενώ μίλησαν για στόχους και διαδικασία άκρως επαγγελματική για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και συγκεκριμένα το Minifootball. Στα σημαντικά της ημέρας, και η παράδοση του αθλητικού υλικού PUMA στους παίχτες και ο συνεπακόλουθος ενθουσιασμός των τελευταίων με την χορηγική στήριξη μίας εκ των σημαντικότερων εταιριών στο χώρο της παγκοσμίως. Όταν άλλωστε κάποιος έχει τόσο δυνατούς αρωγούς, αυτό σημαίνει κάτι... 

To miniEURO 2013 διεξάγεται υπό την αιγίδα και της ΠΕΠΣ Σάλας αλλά και πολλών άλλων ελληνικών φορέων όπως του ΕΟΤ, της ΕΠΣ Ρεθύμνου, του Δήμου Ρεθύμνου και της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και σίγουρα θα μονοπωλήσει το αθλητικό ενδιαφέρον μας το αμέσως επόμενο διάστημα. 

Το Ρέθυμνο άλλωστε ζει ήδη στους ρυθμούς της διοργάνωσης και την Τετάρτη στην Επίσημη Συνέντευξη Τύπου και Κλήρωση των Ομίλων της διοργάνωσης, όπου θα μάθουμε και τους αντιπάλους της χώρας μας, θα έχουμε και τις πρώτες επίσημες τοποθετήσεις της EMF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball) ενόψει της Τελικής Ευθείας στην οποία μπαίνει η πόλη.