Κάντε μας Like στο Facebook

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Έρχονται πυκνά χιόνια και στην Ελλάδα !!

Έρχονται χιονοπτώσεις και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στις κορυφές των βουνών της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα

Έρχονται χιονοπτώσεις και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στις κορυφές των βουνών της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Είναι κάτι το οποίο εδώ και πολλές ημέρες σας το έχουμε πει, δηλαδή ότι φέτος τα πρώτα χιόνια στα βουνά της χώρας μας, θα έρθουν πάρα πολύ νωρίς.
Αρκετές κορυφές των βουνών της βόρειας χώρας μας θα ασπρίσουν, μιας και οι θερμοκρασίες εκεί ψηλά, θα ευνοούν τις χιονοπτώσεις. Το σύστημα λοιπόν, που θα εισχωρήσει στη χώρα μας από το απόγευμα της Δευτέρας, αρχικά θα δώσει βροχές και στις κορυφές των βουνών, ωστόσο οι θερμοκρασίες γρήγορα θα πέσουν πολύ χαμηλά πάνω από τα 2.000-2.100 μέτρα υψόμετρο, με αποτέλεσμα οι όποιες βροχοπτώσεις τη Τρίτη και τη Τετάρτη, να μετατραπούν από αυτό περίπου το υψόμετρο και υψηλότερα, σε πυκνές χιονοπτώσεις.
Αυτό θα συμβεί, μόνο στις κορυφές των βουνών της βόρειας Ελλάδος. Όπως όλα δείχνουν, θα ασπρίσει για τα καλά η κορυφή του Ολύμπου, πάνω από τα 2.500 μέτρα. Νεότερα και τις επόμενες ημέρες μέσα από άρθρα της ιστοσελίδας μας.

paradrasi.gr