Κάντε μας Like στο Facebook

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Η μόδα του swinger τώρα και στην Αθήνα! Παντρεμένα ζευγάρια πηγαίνουνσε κλαμπ της Αχαρνών για να ανταλλάξουν συντρόφους!!!


Η μόδα του swinger τώρα και στην Αθήνα! Παντρεμένα ζευγάρια πηγαίνουν σε κλαμπ της Αχαρνών για να ανταλλάξουν συντρόφους!!!


Τι κάνουν; Ό,τι κάνουν πολλά ζευγάρια ανά τον κόσμο – παντρεμένα ή μη – στο Άμστερνταμ, στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και αλλού, που επιθυμούν να διευρύνουν τους σεξοuαλικούς ορίζοντες του συζυγικού δεσμού, συναναστρεφόμενα με άλλα ζευγάρια με παρόμοιες επιδιώξεις: ανταλλάσσουν συντρόφους.

Η πρακτική ονομάζεται «swinging» και δηλώνει αυτό ακριβώς που περιγράψαμε παραπάνω: τη σεξοuαλική επαφή με κάποιον άλλον εκτός από τον/την σύντροφό σας, με την πλήρη γνώση και συναίνεση του.

Όπως αναφέρει ο εξειδικευμένος ιστότοπος www.swingersclub.gr:

Πολλοί συγχέουν το swinging με την σεξοuαλική ανταλλαγή συζύγων μεταξύ δύο παντρεμένων ζευγαριών (wife swapping). Όμως αρκετοί swingers δεν είναι παντρεμένοι ή μπορεί κάποιοι να έχουν συμφωνήσει να είναι ζευγάρι μόνο κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δραστηριότητας. Πολλοί swingers βλέπουν το swinging ως διασκέδαση, όπου απολαμβάνουν το σeξ, συναντώντας άλλους ανθρώπους σε αντίθεση με τη σταθερή, μονογαμική σχέση με ένα άτομο.

Το swinging είναι μια δημοφιλής ψυχαγωγική δραστηριότητα για ενήλικες με ευρύ πνεύμα (που αποδέχονται δηλαδή τις σeξουαλικές συμπεριφορές και επιλογές των άλλων). Η πιο κοινή πρακτική είναι ένα ενήλικο ζευγάρι (άντρας- γυναίκα) να συναντά άλλα ζευγάρια για σeξ και μερικές φορές για προοδευτικά εξελισσόμενες στενές σχέσεις. Εν ολίγοις το swinging αφορά στο να κάνει κάποιος σeξ με άλλους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να πάρει διάφορες μορφές όπως πάρτι -όργια με ανταλλαγή των συντρόφων ή γκρουπ σeξ. Ακόμη μια παρέα αντρών με μία μόνο γυναίκα ή δύο ζευγάρια που κάνουν ανταλλαγή μεταξύ τους. Επιπλέον μπορεί να παρακολουθεί κάποιος τον/την σύντροφό του να έχει σεξουαλική δράση με πολλούς συντρόφους ή άλλος να ψάχνει swingers με διάφορα φετίχ για να πραγματοποιήσει φαντασιώσεις.

Το swinging έγινε ευρύτερα γνωστό και αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1960, βοηθούμενο από την διαθεσιμότητα καλύτερων αντισυλληπτικών και από μια πιο προοδευτική νοοτροπία γενικότερα. Από δω εξάλλου προέκυψε και η φράση 'The Swinging 60's'.

Τώρα πια, γι' αυτά τα ζευγάρια υπάρχει ένα εξειδικευμένο κλαμπ, στα πρότυπα των ολλανδικών και βερολινέζικων, πάνω από το Nirvana (Αχαρνών 335 & Νιρβάνα, Κάτω Πατήσια, 6940 963227), με την κωδική ονομασία Bikini Club, όπου μετά τις 3 το πρωί, ειδικά τις Παρασκευές και τα Σάββατα που έχει πολύ κόσμο, τα ζευγάρια, λίγο παραζαλισμένα από το ποτό και τη σεξοuαλική έξαψη, ανεβαίνουν και αφού αφήσουν τα πράγματά τους σε ένα locker, περιφέρονται σε έναν ημισκοτεινό χώρο ανάμεσα σε άλλα ζευγάρια του «χώρου».

Οι μονήρεις και ασυνόδευτοι δεν περνάνε το κατώφλι. Η είσοδος επιτρέπεται μονάχα σε ζευγάρια...iefimerida.gr