Κάντε μας Like στο Facebook

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Ο Πραγματικός Walter White (ντοκιμαντέρ)

Το Vice βρήκε έναν πραγματικό μεσήλικα μάγειρα μεθαμφεταμίνης που, ναι, ονομάζεται Walter White! 
«My name is Walter White and I'm a meth cook and for 10 years I had the best meth in Alabama. And if you wanted the best meth, you had to come this way, you had to come to me».
Κοιτάξτε να δείτε τώρα τι έχει γίνει. Το Vice, με το γνωστό στυλ αυτών των -ενίοτε questionable- ντοκιμαντέρ που γυρίζει, έψαξε και βρήκε τον πραγματικό Walter White! Ναι ναι, καλά διαβάσατε. Μιλάμε για έναν μεσήλικα Αμερικανό διαβόητο μάγειρα μεθαμφεταμίνης που ονομάζεται Walter White. Στ' αλήθεια.    


Πρόκειται για τον 56χρονο Walter Eddy White από την Αλαμπάμα, και όχι από το Αλμπουκέρκι - close enough, πρώην εργολάβο οικοδομικών κατασκευών που ήταν για περίπου μία δεκαετία ο μεγαλύτερος μάγειρας meth σε ολόκληρη την πολιτεία.   
Μέχρι που συνελήφθη δύο φορές και υποχρεώθηκε από τις δικαστικές αρχές σε υποχρεωτική αποτοξίνωση (με την βοήθεια του Θεού), αφού πρώτα τίναξε στον αέρα τις σχέσεις του με την οικογένεια του.   


Την ερχόμενη άνοιξη περιμένει το τελευταίο του μεγάλο δικαστήριο, όπου και θα κριθούν όλα...     Στο ντοκιμαντέρ, παρακάτω, θα δείτε τον αληθινό Walter White ντυμένο με τα ίδια σχεδόν ρούχα του Heisenberg, να εξηγεί πώς τον κάρφωσε ο συνεταίρος του, πώς έβγαζε χιλιάδες δολάρια την μέρα, και πώς έφτιαχνε την καλύτερη μεθαμφεταμίνη της αγοράς.     
Αυτός είναι, λοιπόν, ο αληθινός Walter White..   Δεν ξέρω, όμως, κατά πόσο θα γοητεύσει τους τρελαμένους fan του Heisenberg, που πίνουν νερό στο όνομα του και ταυτίστηκαν τόσο πολύ με την εικόνα του ταλαίπωρου φλώρου καθηγητή Χημείας που έγινε φοβερός και τρομερός bad ass druglord ξαφνικά στα πενήντα (οπότε εντάξει, υπάρχουν ακόμα ελπίδες και γι' αυτούς μάλλον...


Πηγή: www.lifo.gr