Κάντε μας Like στο Facebook

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Ξεχάστε την Νανά Καραγιάννη που ξέρατε - Δείτε νέες φωτογραφίες

Η Νανά Καραγιάννη φωτογραφήθηκε και μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» για τη μεγάλη μάχη που δίνει ώστε να ξεπεράσει την ανορεξία, παραδεχόμενη πως βρίσκεται στο πιο ουσιαστικό σημείο όλων των προσπαθειών της. 

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός παραδέχτηκε: «Δίνω την πιο ουσιαστική μάχη μου. Είναι η πιο αποτελεσματική προσπάθεια από όλες τις προηγούμενες», ενώ συμπλήρωσε: «Η περίοδος αυτή είναι καλύτερη εν συγκρίσει με το πρόσφατο παρελθόν. Κάθε άνθρωπος θέλει να πάρει τον χρόνο του. Πέρα από αυτό που σου λένε και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις, υπάρχουν στιγμές που εθελοτυφλείς, το υποβαθμίζεις».Η Νανά Καραγιάννη, μάλιστα, δήλωσε: «Οι γιατροί προειδοποιούσαν από καιρό ότι υπάρχε κίνδυνος σε παθολογικό πια επίπεδο, γεγονός που πλέον το πιστεύω, το αντιλαμβάνομαι και φαντάζομαι ότι στο μέλλον θα το καταλάβω περισσότερο», ενώ για την κατάστασή της σήμερα συμπλήρωσε: «Έχω πάρει τα περισσότερα κιλά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είμαι όλη μέρα στο τσιμπολόγημα. Υπάρχει συγκεκριμένη διατροφή που πρέπει να τηρείται ευλαβικά».


Τέλος, η Νανά Καραγιάννη εξομολογήθηκε: «Η ανορεξία, βασικά, μου κατέστρεψε τη ζωή. Αυτή είναι η αλήθεια. Επηρέασε τη δουλειά, εμένα ψυχολογικά, τις σχέσεις μου με ανθρώπους. Όλα τα χάλασε. Είναι μια σαρωτική ασθένεια. Δεν την εύχομαι ούτε στον εχθρό μου».
yupiii.gr