Κάντε μας Like στο Facebook

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Ποιο μοντέλο παίζει σε ροζ ταινία;

Το γνωστό μοντέλο (πρόσφατα και τραγουδίστρια)...
Μαρία Αλεξάνδρου – Λιαγουροπούλου πρωταγωνιστεί στην καινούρια ερωτική ταινία της Sirina.

H εντυπωσιακή Μαρία, που μας συστήθηκε το καλοκαίρι στη Μύκονο ως η "νέα Τζούλια", πειραματίζεται για πρώτη φορά με τρεις άνδρες μαζί στο κρεβάτι, σε ένα σενάριο που αναδεικνύει την "καυτή" πλευρά της showbiz.

Η σέξι Ελληνίδα είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν τα Μέσα, όταν αντάλλαξε δημόσια παθιασμένα φιλιά με τον Λευτέρη Πανταζή, ενώ είχε τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας μιλώντας στην τηλεόραση του Star για την εγκυμοσύνη της με τον άσο της Βαλένθια, Αντίλ Ραμί.

Πριν λίγο καιρό η …πολυτάλαντη Μαρία, που ασχολείται και με το τραγούδι, παρουσίασε τη νέα της δισκογραφική δουλειά σε club της Θεσσαλονίκης. Πάρτε μια γεύση…Δείτε και πλάνα από το γύρισμα του βίντεο κλιπ μαζί με τη "Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2013", Μικαέλα Φωτιάδη.Όπως σας υπενθυμίσαμε νωρίτερα, η νέα μούσα του Δημήτρη Σειρηνάκη, είχε αναστατώσει το περασμένο καλοκαίρι τη Μύκονο με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της. Απολαύστε την…
Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες…
Η ταινία της Μαρίας Αλεξάνδρου – Λιαγουροπούλου κυκλοφορεί από σήμερα πανελλαδικά σε όλα τα περίπτερα μαζί με το περιοδικό Sirina.