Κάντε μας Like στο Facebook

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Ζέστη με...βροχές...


Με την θερμοκρασία να φτάνει στους 34 βαθμούς Κελσίου αλλά τις καταιγίδες καλά να κρατούν σε διάφορες περιοχές της χώρας , ο καιρός συνεχίζει να κάνει…τα δικά του.

Το μεσημέρι θα...

εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας ενώ θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια ηπειρωτικά, στην Κρήτη και πιθανόν σε περιοχές των Κυκλάδων και του Ανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 20 έως 32 βαθμούς στο Βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, με σταδιακή σημαντική εξασθένηση, και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία , σύμφωνα με το meteo, στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί, αλλά από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν σημαντικά.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι...
iefimerida.gr