Κάντε μας Like στο Facebook

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Γυναίκες ηθοποιοί που δεν θα πιστεύετε ότι πριν ήταν π0ρν0στάρΤις βλέπουμε στις οθόνες μας συχνά χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ότι στην αρχή της καριέρας τους...
προσέφεραν τελείως διαφορετικό θέαμα.

Sibel Kekillihttp://dinatos.blogspot.com/2015/05/00.html


H Σέι από το Game of Thrones, ήταν πρωταγωνίστρια σκληρών ταινιών π0ρνό γερμανικής παραγωγής. Το «καλλιτεχνικό» της ψευδώνυμο ήταν «Dilara». Φυσικά η ίδια πριν μεταπηδήσει στον mainstream κινηματογράφο έκανε σειρά πλαστικών επεμβάσεων με πιο εμφανή τη ρινοπλαστική.

http://dinatos.blogspot.com/2015/05/00.html
Sasha Grey

Το πραγματικό της όνομα είναι Marina Ann Hantzis και πέρασε 5 χρόνια στη βιομηχανία του π0ρνό. Έχει πάρει ρόλους σε σειρές όπως «Entourage», «The Girlfriend Experience» και «I Melt With You».

http://dinatos.blogspot.com/2015/05/00.html

Sunny Leone

http://dinatos.blogspot.com/2015/05/00.html


Πολλοί θα την αναγνωρίσουν από τη συμμετοχή της σε ταινίες όπως «The Girl Next Door», «Pirate’s Blood», και «The Virginity Hut». Υπήρξε πολυβραβευμένη πορνοστάρ με επιτυχίες όπως «Βούλωστο και π@δα με».

Traci Lords


Ξεκίνησε με π0ρνό σε ηλικία κάτω των 18 αλλά στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και έκανε καριέρα με αρκετές επιτυχίες όπως τα «Hope They Serve Beer in Hell», «Zack & Miri Make a Porno», «Devil May Call» κλπ.

Shu Qi

http://dinatos.blogspot.com/2015/05/00.html


Γνωστή για το ρόλο της στην ταινία «Transporter», η Ταϊβανέζα ηθοποιός πέτυχε τη μετάβαση από το π0ρνό στον mainstream κινηματογράφο. Στο δυναμικό της δεν είχε παρά λίγες ταινίες ενηλίκων.