Κάντε μας Like στο Facebook

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Διάσημα κινηματογραφικά φιλιά που άφησαν εποχή!


Κινηματογραφική ταινία χωρίς ρομάντζο δεν γίνεται και -το σημαντικότερο- χολιγουντιανό σινεμά χωρίς ρομαντικές σκηνές και αισθηματικά φιλιά δεν υπάρχει.
Βέβαια, ο κατάλογος είναι μακρύς και η επιλογή δύσκολη καθώς πολλοί είναι οι πρωταγωνιστές που έχουν κλέψει κατά καιρούς τις εντυπώσεις με τα φιλιά τους στο πανί, όμως 10 από αυτά κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να γράψουν ιστορία. Πρόκειται για τις πιο ρομαντικές κινηματογραφικές σκηνές και για τα πιο αισθηματικά φιλιά που κάνουν την καρδιά μας να χτυπάει ακόμη πιο δυνατά.
Από τη δεκαετία του ’60 και τη θρυλική ταινία «Breakfast at Tiffany’s» μέχρι και διάφορες σύγχρονες ταινίες, 15 ερωτικά φιλιά άφησαν εποχή και έμειναν αξέχαστα.

1. Λίγο πριν την καταστροφή, από την ταινία «Τιτανικός»

 2. «Η λαίδη κι ο αλήτης»… σε μεγάλα κέφια!3. Πιο τρυφερά δεν γίνεται για τους δύο μικρούς πρωταγωνιστές της ταινίας «Το κορίτσι μου».4. Οι πρωταγωνιστές του «Twilight» αφήνουν εποχή… στα φιλιά!5. «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» σε ένα… διαχρονικό φιλί!6. Το διάσημο… ανάποδο φιλί στην ταινία «Spiderman»!7. Ένα φιλί στη βροχή από την Audrey Hepburn στην ταινία «Breakfast at Tiffany’s» άφησε εποχή!8. Ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Top Gun» και το φιλί του δεν μπορεί παρά να γίνει διάσημο!9. Όταν το φιλί του Patrick Swayze στην ταινία «The Ghost» προέρχεται από ένα… φάντασμα δεν μπορεί παρά να ξεχωρίσει!10. Ασπρόμαυρο… φιλί του Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και της Ίνγριντ Μπέργκμαν στην ταινία «Καζαμπλάνκα».11. Ένα ανατρεπτικό φιλί από τον Αλ Πατσίνο στον John Cazale στην ταινία «The Godfather: Part II».12. Από την ταινία «Dirty Dancing», ένα απαγορευμένο φιλί!13. O Burt Lancaster και η Deborah Kerr σε ένα… θαλασσινό φιλί στην ταινία «From Here To Eternity.14. Από την περίφημη ταινία «Όσα παίρνει ο άνεμος», το φιλί των πρωταγωνιστών δεν το πήρε ο άνεμος!15. O Ρίταρντ Γκιρ ως άλλος «Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν» δείχνει τις ικανότητές του στο… φιλί!