Κάντε μας Like στο Facebook

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

Οι πιο SΕΧΥ φωτογραφίες διάσημων oπισθίων στο Instagram


Ποια κακά κορίτσια ποζάρουν στον φακό με πλάτη;

Τη στιγμή που εσύ, εμείς και οι φίλες σου διαγωνιζόμαστε για το καλύτερο selfie -κοντινό στο πρόσωπο από την σαββατιάτικη έξοδο- τα κορίτσια στο Hollywood, που είναι πολύ μπροστά βεβαίως βεβαίως, διαγωνίζονται για το πιο juicy butt selfie.

Για να σας το μεταφράσουμε πρόκεται για τις φωτογραφίες, που βγάζεις μόνη σου με το κινητό σου, και εστιάζεις αποκλειστικά στα οπίσθιά σου (εντάξει, μην παίρνετε ιδέες και απορήσουν οι φίλοι σας στο Instagram αν είστε καλά).

Ιέρειες του butt selfie ανακηρύσσουμε τις Kim Kardashian, Nicki Minaj και Rihanna λόγω φυσικών προσόντων, ενώ και η Miley Cyrus τους τελευταίους μήνες κάνει φιλότιμες, (ημίγυμνες θέλαμε να πούμε) προσπάθειες να τις κοντράρει. Όμως τα προσόντα των τριών πρώτων κυριών δεν μπορούν να συγκριθούν με καμία άλλη.

Η νέα αυτή τάση βρήκε, όμως, και πολλές ακόμη celebrity οπαδούς όπως οι Candice Swapenoel, Lea Michelle, και Kylie Jenner.

Εμείς μαζέψαμε τα καλύτερα και διασημότερα butt selfies, σας τα παρουσιάζουμε σε ένα ζουμερό φωτογραφικό gallery και εσείς θαυμάστε, αλλά μην αντιγράψετε!

Nicki Minaj


Kim Kardashian & Blac Chyne


Candice Swanepoel


Miley Cyrus


Nicki Minaj


Rihanna & Melissa Forde

Rihanna


Chrissy Teigen


Lea Michelle


Rihanna


Kylie Jenner