Κάντε μας Like στο Facebook

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Πρόταση της ημέρας: Walking Dead

Εάν είσαι φαν των Zombies, τότε τη συγκεκριμένη σειρά, πρέπει να τη δείς! 
Το Walking Dead μπαίνει σήμερα, Κυριακή,  ξανά στη ζωή μας, καθώς ξεκίνησε η 6η σεζόν η οποία και φαίνεται πολλά υποσχόμενη..! Μια σειρά γεμάτη δράση, η οποία μπορεί να σας κρατήσει σε αγωνία για το τι μπορεί να επακολουθήσει!! Επίσης να τονίσουμε τις πολύ καλές ερμηνείες των περισσοτέρων ηθοποιών και οι χαρακτήρες της σειράς είναι ένας και ένας!!!


Το σενάριο δεν είναι ό,τι πιο πρωτότυπο αλλά είναι ενδιαφέρον. Ένας αστυνομικός τραυματίζεται εν ώρα υπηρεσίας.Μπαίνει αναίσθητος στο νοσοκομείο και όταν ξυπνάει από το κόμμα ανακαλύπτε έναν κόσμο έρημο στον οποίο κυκλοφορούν μόνο Zombies (γνωστά και σαν 'Walkers'). Ο πρωταγωνιστής μας, Rick, ψάχνει για τη γυναίκα του και το παιδί του χωρίς να γνωρίζει τι έχουν απογίνει. Και κάπως έτσι ξεκινά μια ατελείωτη περιπέτεια και ένας αγώνας επιβίωσης των λιγοστών ανθρώπων που έχουν απομείνει απέναντι στους 'Walkers" , οι οποίοι δεν είναι ο μοναδικός εχθρός των ανθρώπων καθώς ξεσπούν και κόντρες μεταξύ των ίδιων των ανθρώπων!!


Τέλος να τονίσουμε ότι στη σειρά θα δείτε πάρα μα πάρα πολλά Zombies. Τα οποία είναι καλοφτιαγμένα και άκρως τρομακτικά...Η σειρά βασίζεται σε πρακτικά εφέ και όχι σε ψηγιακά αφού δε πρόκειται για CGI (κάποιες φορές ίσως έχει) αλλά για κανονικούς ανθρώπους, μακιγιαρισμένους με το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό! 


Η σειρά προβάλλεται από τον ΟΤΕ Tv και συγκεκριμένα από το κανάλι FOX κάθε Δευτέρα βράδυ στις 22.30