Κάντε μας Like στο Facebook

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

Πόσο "εθισμένοι" είστε στο Facebook


Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πιάσει, τουλάχιστον μία φορά, τον εαυτό μας...

να σπαταλάει χρόνο στο Facebook τι στιγμή που έχουμε άλλες πιο σημαντικές υποχρεώσεις. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το φαινόμενο των κοινωνικών δικτύων μας έχει εθίσει, αποσπώντας μας από άλλες κοινωνικές δραστηριότητες ή ακόμα και τη δουλειά μας.

Πόσο χρόνο όμως ξοδεύουμε συνδεδεμένοι στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου; Πόσο χρόνο από την καθημερινότητά μας αφιερώνουμε στο να κάνουμε Like, να παίζουμε παιχνίδια και να σχολιάζουμε φωτογραφίες φαγητών που ανέβασαν οι φίλοι μας;

Το TimeRabbit, έρχεται να δώσει απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα. Πρόκειται για μία εφαρμογή που λειτουργεί σαν μετρητής, υπολογίζοντας αυτόν τον χρόνο σε ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα. Μάλιστα έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει τη χρήση από διαφορετικούς browsers όπως Internet Explorer, Mozilla Firefox και Google Chrome.

Για να το δοκιμάσετε και εσείς, αρκεί να μπείτε στην ιστοσελίδα του TimeRabbit και να κάνετε download την εφαρμογή. Στη συνέχει και αφού την εγκαταστήσετε, αυτή λειτουργεί στο παρασκήνιο, σημειώνοντας τον χρόνο κατά τον οποίο κοιτάτε το Facebook και σταματώντας όταν αλλάξετε καρτέλα (tab) ή όταν κλείσετε τον πλοηγό.

Το TimeRabbit μπορεί να σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα είτε σε καθημερινή βάση είτε σε εβδομαδιαία ή μηνιαία, ενώ διαθέτει και την επιλογή lifetime, που σας ενημερώνει για το συνολικό χρόνο που έχετε ξοδέψει στο Facebook, από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε να μετράει.