Κάντε μας Like στο Facebook

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Οι 10 πιο περίεργοι τρόποι για ένα γυναικείο oργασμό!


Από το junk food και την ιππασία μέχρι το χασμουρητό και το...
θηλασμό! 

Ο oργασμός είναι για πολλούς το ζητούμενο σε κάθε σeξουαλική επαφή που έχουν με τον σύντροφό τους - μόνιμο ή περιστασιακό - και όλοι γνωρίζουν ότι η απόλυτη κορύφωση μπορεί να επιτευχθεί με τρεις τρόπους: τη σeξουαλική επαφή, τον αυνανισμo, αλλά και μέσω της ονείρωξης.

Πώς θα σας φαινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι υπάρχουν ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά δέκα ακόμα τρόποι για να «πετάξετε» στα ουράνια; Τι και αν είναι παράδοξες και... πρωτότυπες μέθοδοι, οι γυναίκες τις έχουν συμπεριλάβει στη λίστα τους!

1. Η άσκηση:  Μερίδα γυναικών ανέφερε ότι έχει φτάσει σε oργασμό την ώρα που βρισκόταν στο γυμναστήριο ή έκανε γυμναστική στο δρόμο ή σε κάποιο πάρκο απλά και μόνο κάνοντας ασκήσεις που έχουν για βάση τους τον «πυρήνα» του σώματός τους.

2. Οι θηλές:  Και όμως, ακόμα και το στήθος μπορεί να προκαλέσει oργασμό! Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή διέγερση των θηλών που θα προκαλέσει την απελευθέρωση της ωκυτοκίνης, μιας χημικής ουσίας που είναι υπεύθυνη για τις κoλπικές συστολές που δημιουργούν τον oργασμό, σύμφωνα με τη Dr. Christiane Northrup.

3. Το μυαλό: Σύμφωνα με δηλώσεις της Lady Gaga, μια γυναίκα μπορεί να πετάξει στα ουράνια χωρίς καν να κουνηθεί: το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει τις σωστές σκέψεις και να αναπνέει με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

4. Η εργασία προκαλεί oργασμούς: Όσο δύσκολο ή περίεργο και αν ακούγεται, ακόμα και οι κινήσεις μια γυναίκας μέσα στο χώρο εργασίας της μπορεί να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα χαρίσει ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της.

5. Το χασμουρητό: Αρκεί, βέβαια, κάποιος να παίρνει την αντικαταθλιπτική ουσία κλομιπραμίνη. Ανάμεσα στις παρενέργειες της εν λόγω ουσίας, είναι ο oργασμός μέσα από ένα χασμουρητό – αυτό κι αν είναι χάπι!

6. Oργασμός μέσω… ποδιών: Μπορεί να είναι σπάνιο, αλλά υπάρχει γυναίκα που αντιμετωπίζει «πρόβλημα» συνεχών oργασμών μόνο και μόνο επειδή έχει υποστεί ζημιά το ισχιακό νεύρο στο αριστερό της πόδι, ζημιά που έπαθε κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στη χοληδόχο κύστη. Μάλιστα, μπορεί να έρθει σε oργασμό απλά και μόνο με το να στέκεται όρθια!

7. Σύνδρομος Μόνιμης Σeξουαλικής Διέγερσης (ΣΜΣΔ): Όταν η ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα είναι αυξημένης, όσοι πάσχουν από ΣΜΣΔ έχει καταγραφεί ότι έχουν μέχρι και 200 oργασμούς την ημέρα – κι ας ακούγεται εξαντλητικό!

8. Ο θηλασμός: Τα νεύρα που συνδέουν το στήθος με τα σeξουαλικά όργανα των γυναικών είναι υπεύθυνα για αυτούς τους… περίεργους oργασμούς! Έχουν καταγεγραφεί μητέρες που αναφέρουν ότι έχουν έρθει σε oργασμό, την ώρα που θήλαζαν τα μωρά τους!

9. Η ιππασία: Γνωστό από τα παλιά, η ιππασία θεωρείται ένας εύκολος τρόπος για να νιώσει ευφορία μια γυναίκα, σύμφωνα τουλάχιστον με την πλειοψηφία των αναγνωστριών του αγγλικού Cosmopolitan.

Και αν όσα διαβάσατε μέχρι στιγμής σας φαίνονται περίεργα, που να διαβάσετε και το τελευταίο και με το οποίο κλείνει ο «περίεργος δεκάλογος» της... γυναικείας απόλαυσης:

10. To junk food: Για μια γυναίκα από το Colorado γυναίκα, το να φάει παγωτό έχει καταγραφεί ως τρόπος να φτάσει σε oργασμό – αλήθεια!