Κάντε μας Like στο Facebook

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019

Η συγκινητική ιστορία του παλαιστή που γεννήθηκε χωρίς πόδια

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζίον Κλαρκ
Ο Ζίον Κλαρκ εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης, γεννήθηκε χωρίς πόδια. Η ατυχία όμως αυτή δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο, για να εγκαταλείψει το όνειρο ενός επιτυχημένου παλαιστή.
Πριν από 22 χρόνια στην πόλη Κολόμπους της Αριζόνα ήρθε στη ζωή ο Ζίον Κλαρκ. Ο νεαρός Αμερικανός εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης γεννήθηκε χωρίς πόδια. Λίγους μήνες μετά την γέννησή του, οι γονείς του τον εγκατέλειψαν. Μέχρι τα 17 του χρόνια, πήγαινε από ανάδοχη οικογένεια σε ανάδοχη. Αυτό όμως που τον κρατούσε «ζωντανό», ήταν το όνειρο του παλαιστή.

Σε ηλικία επτά ετών, ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την πάλη. Έκτοτε έχει κερδίσει δεκάδες αγώνες, έχει συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και σήμερα, σχεδιάζει να αγωνιστεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

«Πραγματικά θέλω να συμμετέχω με την Ολυμπιακή ομάδα του 2020 τον επόμενο χρόνο. Θέλω να είμαι, «ο γρηγορότερος άντρας στο κόσμο». Αυτό θα ήθελα να λέω μια μέρα, καταλαβαίνετε;», λέει σε συνέντευξή του ο παλαιστής.

Ο Κλαρκ με αφορμή την προσωπική του ιστορία και θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας, έκανε ένα τατουάζ που γράφει «No Excuses», δηλαδή όχι δικαιολογίες.

sputniknews.gr