Κάντε μας Like στο Facebook

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019

Το Facebook Dating ξεκινά τη λειτουργία του - Πότε έρχεται στην Ευρώπη

Το λογότυπο του Facebook Dating App
Οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου είναι στο ζενίθ τους γι' αυτό το Facebook το εκμεταλλεύτηκε και δημιούργησε τη δική του αντίστοιχη πλατφόρμα. Για το ταίριασμα αρκεί μόνο ένα like.

To Facebook παρουσίασε επίσημα τη δική του πλατφόρμα γνωριμιών με την ονομασία Facebook Dating App. Με αυτή την υπηρεσία, που λειτουργεί αυτόνομα τόσο από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης όσο και από το Instagram. Ένα like, μάλιστα, είναι αρκετό για να μιλήσουμε με τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει.

Προς το παρόν, το Facebook Dating App απευθύνεται σε χρήστες πάνω από 18 ετών και εμφανίζει δημοσιεύσεις του Facebook και του Instagram στη ροή είτε είναι φίλοι μας είτε όχι. Αν κάνουμε like σε μια δημοσίευση, τότε μας δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τον συγκεκριμένο χρήστη μέσω του Messenger.

Επειδή το Facebook έχει πληγεί από σωρεία σκανδάλων που αφορούν στα δεδομένα των χρηστών του, το δίκτυο εγγυάται πλήρη προστασία.

Βέβαια, το κύριο γνώρισμα του Facebook Dating App είναι το ότι μπορούμε να προσθέσουμε το προφίλ κάποιου φίλου μας στη λίστα των «κρυφών επιθυμιών» μας (Secret Crush). Σε αυτή την κατηγορία μπορούμε να προσθέσουμε μέχρι εννέα φίλους από το Facebook ή ακολούθους από το Instagram και μπορεί να υπάρξει ανταπόκριση ιδίως αν το όνομά μας βρίσκεται στην ίδια λίστα του άλλου χρήστη. Σύντομα, θα μπορούμε να αλληλεπιδρούμε με Stories βάσει προτιμήσεων.

Η υπηρεσία, σύμφωνα με ανάρτηση στο επίσημο blog του Facebook, είναι διαθέσιμη -πέρα από τις ΗΠΑ- σε άλλες 19 χώρες: Αργεντινή, Βολιβία, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Κολομβία, Εκουαδόρ, Γουιάνα, Λάος, Μαλαισία, Μεξικό, Παραγουάη, Περού, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Σουρινάμ, Ουρουγουάη και Βιετνάμ. Στην Ευρώπη αναμένεται στις αρχές του επόμενου χρόνου.

sputniknews.gr