Κάντε μας Like στο Facebook

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

Οχτώ ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.. ενάντια στην Σίτι!

Οι περισσότερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ θέλουν να βεβαιωθούν πως η ποινή που επέβαλλε η ΟΥΕΦΑ στην Σίτι θα.. παραμένει ως έχει!
ύμφωνα με Μέσα από το Νησί αρκετές ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ θέλουν να βεβαιωθούν πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ την νέα σεζόν!

Πριν από λίγους μήνες η ΟΥΕΦΑ τιμώρησε με ποινή σοκ την Μάντσεστερ Σίτι! Η Αρμόδια Αρχή θεωρεί πως η Σίτι παραβίασε τους κανόνες για το Financial Fair Play. Έτσι οι πολίτες τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού δύο ετών από το Τσάμπιονς Λιγκ συν ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Από εκείνη την μέρα μέχρι και σήμερα οι άνθρωποι της Σίτι ετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή προκειμένου να αρθεί η ποινή. Ωστόσο… δεν έχουν και πολλούς συμμάχους, αντιθέτως μάλιστα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, 8 από τις πρώτες 10 ομάδες του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ έστειλαν έγγραφο στο CAS προκειμένου να βεβαιωθούν πως δεν.. θα δικαιωθεί η Μάντσεστερ Σίτι.

Σίτι

Σίγουρα όλες οι ομάδες που είναι κάτω από τους πολίτες έχουν.. άμεσα ενδιαφέρον για το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Η επιστροφή και των δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να επιτευχθεί σε περίπτωση τιμωρίας της ομάδας του Γκουαρδιόλα.

Πάντως εν μέσω αυτής της κατάστασης με τον κορωνοϊό, η τελική απόφαση από το CAS αναμένεται να αργήσει να βγει.

sportsking.gr