Κάντε μας Like στο Facebook

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

5 Λόγοι για να απενοχοποιστέ το σεξ της μια βραδιάς τώρα!


Θυμάστε που η μεγάλη σας αδερφή, σας έλεγε πάντα να προσέχετε τις επιλογές σας στους άντρες και να κάνετε σεξ μόνο με κάποιον που αγαπάτε και του έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη;
Όλα αυτά, last year ή μάλλον τις περασμένες δεκαετίες. Πλέον, τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιώματα πάνω στο σεξ και την ευχέρεια να διαχειριστούν το σώμα και τις ορμές τους όπως επιθυμούν. Αυτό έχει φυσικά ως αποτέλεσμα, για να κάνει κανείς σεξ πλέον, να μην είναι απαραίτητο να βρίσκεται σε σχέση. Ευτελισμός των ανθρωπίνων και δη των ερωτικών σχέσεων;....

Εμείς πολύ απλά θα πούμε σεξουαλική απελευθέρωση. Και επειδή τώρα που διανύουμε περίοδο γιορτών, οι έξοδοι είναι περισσότερες, το ποτό άφθονο και οι συναντήσεις αναπόφευκτες, είναι πολύ πιο πιθανό να μπείτε στο τριπάκι του one night stand πιο εύκολα σε σχέση με κάποια άλλη περίοδο του χρόνου. Παρακάτω σας έχουμε λόγους, για τους οποίους καλό θα ήταν να κάνετε και μία... τρέλα στη ζωή σας!


1. Επιθυμία: Για τον οποιοδήποτε λόγο και αν κάνετε σεξ το μυστικό είναι απλά να το θέλετε και φυσικά μετά να μην το μετανιώσετε! Είτε είναι από αγάπη, είτε από έρωτα, είτε γιατί πολύ απλά εκείνη τη στιγμή ο τύπος που σας φλερτάρει σας ερέθισε, προχωρείστε δίχως φόβο και πάθος και φροντίστε απλά να το ευχαριστηθείτε!  Στο κάτω κάτω, πώς γίνεται κάτι που προκαλεί τόση χαρά και ευεξία να είναι ανήθικο; Αφήστε τις τύψεις και τις ενοχές στην άκρη και μην κάνετε το λάθος να ακούσετε ηθικολόγους του περιβάλλοντός σας.


2. Είναι... αγνό: Εντάξει μπορεί να μας θεωρήσετε υπερβολικούς και παράλογους αλλά σκεφτείτε λίγο πιο σοβαρά. Το one night stand είναι σεξ και τίποτε άλλο. Εννοούμε ότι οι δύο παρτενέρ το μόνο που θέλουν είναι απλά να κάνουν τη δουλειά τους και μόνο αυτό. Στην προκειμένη δεν υπάρχει η προσπάθεια να ευχαριστήσεις τον καλό σου, ή να πάρεις εκείνη τη στάση που εσένα δεν βολεύει αλλά αυτός λατρεύει. Ο μοναδικός στόχος είναι να φτάσεις σε οργασμό χωρίς να πρέπει να αποδείξεις τίποτα! Υπάρχει κάτι πιο έντιμο και αγνό από αυτό; Σκεφτείτε το!


3. Είναι δύσκολο να υπάρξουν συναισθήματα: Ας είμαστε ειλικρινείς: όλοι μας, και κυρίως οι γυναίκες, από τη στιγμή που θα μείνουμε γυμνές με κάποιον άλλο απέναντί μας, αυτομάτως γινόμαστε πιο ευάλωτες και συναισθηματικές. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε ελεύθερες σχέσεις, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να αρχίζουμε να αναπτύσσουμε συναισθήματα τα οποία είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθανόμαστε, αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να τα απαιτούμε και από τον άλλο, εφόσον αυτή ήταν η αρχική συμφωνία. Αν είστε λοιπόν από αυτά τα άτομα, αφήστε στην άκρη τις ελεύθερες σχέσεις, γιατί θα την πατήσετε, και επικεντρωθείτε στα one night stands! Πάντα με προφυλακτικό βέβαια... Απαράβατος κανόνας!


4. Εύκολα και γρήγορα: Είναι κι εκείνος ο τύπος ο οποίος καμία σχέση δεν έχει με εσάς, αλλά κατά έναν περίεργο λόγο σας αναστατώνει. Στην περίπτωση αυτή λοιπόν, έχετε κερδίσει ήδη πολύτιμο χρόνο μιας και γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι από τη σύμπραξη των δυο σας δεν πρόκειται να βγει τίποτα παραπάνω από καυτό σεξ χωρίς καμία σημασία. Έτσι, και τις ανάγκες σας καλύπτετε και δεν μπαίνετε στη διαδικασία ραντεβού τα οποία στην καλύτερη να σας προκαλέσουν εκνευρισμό.


5. Η γοητεία της αμαρτίας: Ή αλλιώς νέα γυναίκα μόνη ψάχνεται. Είστε ελεύθερη και το μόνο που θέλετε είναι να περάσετε καλά; Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε όλο αυτό. Για ένα βράδυ, μπορείτε να μετατραπείτε σε κάποια άλλη, κάποια που έχετε φαντασιωθεί, και να κάνετε πράγματα που σίγουρα με τον καλό σας ούτε που θα σκεφτόσασταν! Στο κάτω κάτω, τον παρτενέρ σας δεν πρόκειται να τον ξαναδείτε. Κατά 99% τουλάχιστον. Γιατί λοιπόν να μην αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο;